ACTUALITAT

CARAMELLA 39 JA ÉS AL CARRER!

Aquest juliol ha sortit el darrer número de CARAMELLA que dediquem al món campaner. Hi trobareu més d’una dotzena d’articles sobre campanes, campaners i campanars escrits per col·laboradors d’arreu dels Països Catalans, els quals ofereixen una descripció i reflexió plural i crítica del tema.

A més, dediquem l’entrevista a fons, a Eduard Navarro, “el músic total”, com la qualificat J.V. Frechina. Hi trobareu també les seccions habituals de tocadors i sonadors, cultura popular i desenes de ressenyes amb les darreres novetats bibliogràfiques i discogràfiques. I amb aquest número 39 estrenem dues noves seccions. D’una banda, a partir d’ara dedicarem un espai a parlar i reivindicar les botigues de discos històriques que actualment continuen en actiu al nostre país i que continuen sent, sens dubte, un canal i xarxa de difusió de la música popular. De l’altra, i arran de l’acord establert amb la Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya, en cada número es presentarà un dels museus de la Xarxa.

Suposem que els subscriptors ja la deveu haver rebut a casa. També la podeu comprar a les llibreries  que us ressenyem en aquesta pàgina web. I encara millor, us hi podeu subscriure i així col·laborar en la consolidació de CARAMELLA per només 15€/any. Ho podeu fer a través de l’apartat SUBSCRIU-TE.

Articles relacionats