Revista de música i cultura popular dels Països Catalans
ARXIU >>
4 reg.   |   INICI: 1

RESSENYES LLIBRES  La cançó en valencià. Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns

Ressenya del llibre La cançó en valencià. Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns, de Josep Vicent Frechina, publicada la CARAMELLA 28. Una obra fonamental per entendre el panorama actual del moviment de música i cançó en català al País Valencià i, en part, arreu dels Països Catalans.

Més informació
separador
  Una visió personal de Montsant

Pocs dies abans de Sant Jordi es va presentar, a Ulldemolins, Montsant, parc natural. Aquest és un llibre de fotografies, en edició de format gran. Els textos, breus, de Mariona Cuadrada, Ezequiel Gort, Roger Pascual, Joan Vaqué i qui escriu aquest bloc, constitueixen una mena d’introducció temàtica al que, fet i fet, constitueix el nucli de l’obra: un treball artístic, com la defineix l’autor, Xavier Vaqué, fotògraf de la Vilella Baixa.

Més informació
separador
  El llibre de la Festa Major de Reus

El passat mes de juny es va presentar Sant Pere, Festa Major de Reus, un llibre de gran format i considerable volum –sis-centes pàgines i un miler i mig de fotografies– editat per l'Ajuntament de Reus, per iniciativa de la Regidoria de Cultura. El llibre, coordinat per Albert Arnavat, amb l'assessorament històric i etnogràfic de Salvador Palomar, compta amb textos de persones prou vinculades a Carrutxa, com Montserrat Flores, Ezequiel Gort, Ferran Sugranyes.

Més informació
separador
  Un nou número de la Carxana

Aquest passat mes d'agost ha sortit el número 14 de la revista «La Carxana», una experiència singular pel fet de tractar-se d'una publicació gratuïta, editada en un minúscul nucli de població.

Més informació
separador
mussara.com