Revista de música i cultura popular dels Països Catalans
ELS LLIBRES >>
23 reg.   |   INICI: 1 2 3   

INFORMACIONS  Èxit de la presentació de Pensar en vers a Bétera

El diumenge 21 es va presentar, dins la programació de la Fira del Llibre de la localitat de Bétera, al Camp de Túria, el llibre Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània, de Josep Vicent Frechina.

Més informació
separador
  Pensar en vers al Mes de la cançó improvisada a Barcelona

Desembre de glosa a Barcelona és una proposta per apropar la cançó improvisada a la ciutat de Barcelona. Concretament, entre el 3 de desembre, dia d'inici de l'exposició de fotografies d'Oriol Clavera, es faran actes fins al 20 del mateix mes a tres espais de la ciutat, la Violeta, l'Euskal Etxea i l'Espai Mallorca. Un mes de glosa, que permetrà conèixer el bertsolarisme basc, diferents tipus d'improvisació cantada als Països Catalans, llibres i documentals sobre el tema, actuacions, etcètera.

Més informació
separador
  El millor regal: "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània"

El millor regal per a aquestes festes, si encara no hi havies pensat i encara no has acabat els recursos, sens dubte és el llibre de Josep Vicent Frechina, "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània", editat dins la col·lecció Llibres de CARAMELLA.

Per adquirir-lo pots adreçar-te a les llibreries d'aquest llistat o demanar-lo a redaccio@revistacaramella.cat

Més informació
separador
  Pensar en vers amb Escola Valenciana i Maialen Lujambio

La XII Nit d'Escola Valenciana, celebrada enguany a Albal (l'Horta Sud) el dissabte 22 de novembre, ha estat protagonitzada per la cançó improvisada, amb una àmplia i representativa selecció d'improvisadors d'arreu del nostre país: Josemi, Apa i Trini (País Valencià), Laia Pedrol i Carles Belda (Catalunya) i Mateu Xurí (Mallorca), a més de Maialen Lujanbio d'Euskal Herria.

Més informació
separador
  La cançó improvisada protagonista de la XII Nit d'Escola Valenciana

Escola Valenciana dedica la celebració de la seva XII Nit a la cançó improvisada, amb la participació Josep Vicent Frechina, coordinador de la revista Caramella i autor del llibre "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània". Frechina participarà del col·loqui potserior a la projecció del documental "Bertsolari", en català, conjuntament amb Maialen Lujambio, la primera dona, i fins ara l'única, que ha guanyat el Campionat de Bertsolaris d'Euskal Herria, que es farà el diumenge, 23, a Vilamarxant.

Dissabte, 22, la Nit haurà lliurat els guardons d'Escola Valenciana i haurà comptat amb un concert de diferents improvisadors d'arreu dels Països Catalans i la mateixa Maialen Lujambio.

Més informació
separador
  Argia parla de bertsolarisme mediterrani a propòsit de Pensar en vers

La revista Argia, d'Euskal Herria, ressenya, en el blog de Kike Amonarriz -Algara, edo ez gara-, el llibre Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània, destacant l'abast del treball fet per l'autor, Josep Vicent Frechina. Aquí teniu la resflexió... en euskara.

Més informació
separador
  Noves presentacions de Pensar en vers: Vilanova i la Geltrú i Manresa

Superada ja oficialment la basca estiuenca, Pensar en vers reprén l’itinerari de presentacions i saraus que tindrà les seues dos primeres estacions en dos dels festivals de referència del país: el FIMPT de Vilanova i la Geltrú i la Fira Mediterrània de Manresa.

Més informació
separador
  El llibre Pensar en vers continua ocupant espai als mitjans

Aquest agost, la presència del llibre de Josep Vicent Frechina, "Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània", de "Llibres de CARAMELLA", als mitjans ha tingut continuïtat. Concretament la Cartellera Levante i El Temps hi han dedicat espais.

Més informació
separador
  Pensar en vers tanca el juliol amb dues presentacions

Primer va ser Espolla (Alt Empordà), en el marc de la Nit Literària de l'Escola d'Estiu de Glosa. A la plaça dels Peixos, Josep Vicent Frechina, autor del llibre, va exposar la gènesi de l'obra i les diferents parts que conté. Una mostra de poesia improvisada, a càrrec de Titot, Mireia Mena, Marcel Casellas, Joan Moll i Josep Pedrals, va cloure l'acte.

Més informació
separador
  Espolla i Móra d'Ebre acullen presentacions de Pensar en vers

Aquesta setmana es presenta el llbre Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània a la localitat nordempordanesa d'Espolla, en el marc de la 12 Trobada de Cantadors, i a Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, dins del 2n Campus de música i balls populars de les Terres de l'Ebre.

Concretament, aquest dijous, 17 de juliol, l'autor del llibre, Josep Vicent Frechina, farà la presentació, a 2/4 d'11 de la nit, mentre que divendres, 18, serà a les 8 del vespre a la localitat ebrenca.

Més informació
separador
mussara.com