CAMPANYA DE SUBSCRIPCIONS

enCaramella’t
Consolidem Caramella, la revista de música i cultura popular

A les portes del 22è aniversari de la revista Caramella, la publicació de música i cultura popular editada als Països Catalans, i enmig de la situació extraordinària que vivim, ens refermem que cal continuar assegurant el present i el futur de la cultura, a casa nostra i arreu. Per això, engeguem una campanya amb el nom d’enCaramella’t amb la intenció de seguir avançant en la consolidació d’una espessa xarxa de suport i intercanvi en el món de la cultura de i a casa nostra. Una campanya que busca la complicitat i el suport entre els diferents actors del món cultural per fer-nos forts i superar aquest multiembat que mostra les cares menys amables dels diferents aspectes del poder sempre allunyat de la gent i la seva capacitat de generar teixit, societat i creativitat.

Per això, des de Caramella impulsem un rosari de propostes que van des de la subscripció a la revista com a inversió de futur per poc esforç econòmic, l’impuls d’una campanya de publicitat a preus d’emergència econòmica, com a forma de suport mutu i de complicitat entre els sectors implicats: grups, cantaires, entitats, festivals, casals, ateneus, teatres, sales de concerts, bandes, colles de cultura popular, cobles, orquestres, aplecs, fires, mercats, artesans, artistes, tècnics, companyies, editores discogràfiques, editorials de llibres, revistes…

En aquest període que abastarà fins a final del 2021, preveiem també establir intercanvis diversos i facilitar presentacions, jornades i debats a l’entorn de la música i la cultura popular.

Un any per fer visible la cultura, un any per fer fortes les seves accions i per fer de Caramella una realitat amb perspectiva de futur. Aquest 2020/2021, enCaramella’t amb nosaltres!!!

I per aquest Nadal, aquest pot ser un bon regal! A més et regalem 5 números endarrerits!
Pots  subscriure’t a la revista i fer-nos arribar les teves dades, clicant aquí.
(El preu de subscripció és de 18€ i inclou els dos números anuals i les despeses d’enviament)

Per contactar amb nosaltres, ho pots fer a:
redaccio@revistacaramella.cat
648459275 (whatsapp)

Articles relacionats