ACTUALITAT

PRESENTACIÓ DE LA NOVA SECCIÓ DE BOTIGUES DE DISCOS HISTÒRIQUES A VIC

El passat 15 de setembre CARAMELLA es va presentar a la botiga de discos Martulina Divina de Vic (Osona). El motiu era donar a conèixer la nova secció de la revista dedicada  a les botigues històriques de discos. Com expressem en la introducció de l’article, es tracta de la reivindació d’aquests espais, que fent front a les grans superfícies i a les noves formes d’escolar música, resisteixen en els carrers de diferents punts del país. Són botigues petites, que sobreviuen com a comerç especialitzat de proximitat i on les relacions personals tenen tant importància com el fons de catàleg.

El format escollit va ser un vermut musical que va comptar amb la participació del coordinador de la revista Josep Vicent Frechina i el propietari de la Martulina, Miquel Noguera. Va presentar l’acte Aleix Cardona, també membre del consell de redacció de la revista.

L’activitat va tenir molt bona acollida i participació. Molts, habituals de la botiga o no, varen descobrir la nostra revista i ens felicitaren per la feina feta.

 

Articles relacionats