ACTUALITAT

UN ANY MÉS A LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

Com cada any, del divendres dia 11 al diumenge 13, Manresa acull la 22a edició de la Fira Mediterrània. Un any més, CARAMELLA hi serà present amb un estand a la Fira i esperem que aquest sigui també un punt de trobada d’amics i col·laboradors de la revista. Enguany, serà un any especial, i la nostra presència i activitats en el marc de la Fira se sumen als actes d’aniversari dels 20 anys/40 números de Caramella.

És per això que el divendres 11, a les 7 del vespre, hi haurà un brindis i parlaments institucionals que comptarà amb la presència de:  M. Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya; Jordi Fosas, Director de la Fira Meditèrrania, Carme Jiménez, Directora de l’Institut Ramon Muntaner, i Josep Vicent Frechina, Coordinador de Caramella i president de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià. A més, rebrem la salutació del Honorable Conseller de Cultura a l’exili, Lluis Puig. 

Dissabte, estarem tot el dia a la parada, i a partir de la tarda farem un passi de documentals sobre la cançó improvisada, així com també hi haurà la projecció del documental «Cant al Ras. La nit del poble», que recull el context, la feina de muntatge i el vincle local i la seva projecció de la mostra de cant rural que cada any, el tercer dissabte de maig, s’organitza a Massalfassar, a l’Horta nord, a l’empara de la Colla de Dimonis de la localitat.

Diumenge 13, a la 1 del migdia, com ja va sent “tradicional”, hi haurà la presentació del número 41 dedicat a la Marina. Seguidament, vermut popular i rifa d’una gran panera de materials de cultura popular. Els números de la rifa es vendran durant els 3 dies a la mateixa parada.

Ens trobareu a la Fira, a l’inici del passeig Pere III (parada núm. 2), des del divendres al matí i fins diumenge a la tarda.

Durant aquest dies també us podreu subscriure a CARAMELLA per 15€ (2 números inclòs enviament) i et regalem el llibre Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània de Josep Vicent Frechina.

Us hi esperem!

Articles relacionats