ARTICLES

CARAMELLA es presenta als premis de la Nit de Revistes i Premsa en Català 2018

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals convoca els premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català que se celebraran el proper mes de juny.

Enguany, CARAMELLA, com a membre de l’APPEC s’ha presentat a la candidatura de “Millor publicació” per la trajectòria de 2017 en tant que aquest, ha estat un any que significa una pas endavant en l’evolució del projecte editorial de CARAMELLA.

D’una banda, hem estrenat la nostra presència a les xarxes socials a partir de la pàgina web de la revista: www.revistacaramella.cat, fet que es contribueix a la difusió universal dels fons documentals de la revista. De l’altra, amb el número 38 hem inaugurat els dossiers monogràfics de territori per tal de presentar la situació de la cultura popular en els diferents indrets del país des d’una mirada crítica i d’anàlisi d’actualitat, alhora que es fa visible visible l’enorme vitalitat de què encara gaudeixen les manifestacions de cultura popular en tot l’àmbit dels Països.

També CARAMELLA opta al premi de “Millor portada de revista 2017” la qual serà escollida per votació popular via web i xarxes socials. La portada escollida ha estat la que va protagonitzar CARAMELLA 36, dedicada al contraban.

Articles relacionats