ACTUALITAT

UN ANY MÉS A LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

El proper cap de setmana,  del 4 al 7 d’octubre, Manresa aculla la 21a edició de la Fira Mediterrània. Un any més, CARAMELLA hi serà present amb un estand a la Fira i esperem que aquest sigui també un punt de trobada d’amics i col·laboradors de la revista.

Aprofitant la publicació del número 39 de la revista i el dossier completíssim sobre el món campaner, aprofitarem l’avinentesa per a presentar aquesta nova CARAMELLA el diumenge 7 al matí, a la 1 de la tarda, en el ja tradicional VERMUT POPULAR que us oferim. Ens acompanyaran el l’escola de campaners de les Borges (Centre d’Estudis de les Garrigues), molt actius en la transmissió i recuperació dels tocs de campanes, dels quals ens faran una petita demostració en directe.

També, durant tot el cap de setmana, hi haurà passi de documentals relacionats amb el món campaner i el dissabte a la tarda es presentarà el documental “Cant al ras. La nit del poble”, dirigit per Josep Pitarc i Rosa Roig, el qual dóna testimoni de la trajectòria i significació que ha tingut durant 22 anys  l’encontre de cant rural que cada any organitza la Colla de Dimonis de Massalfassar i l’Associació Tramús. Aquest és, sens dubte, un dels esdeveniments de referència pel que fa a la música tradicional i el cant popular valencià, on hi participen tant grups emergents com de tradicionals.

Ens trobareu a la Fira, a l’inici del passeig Pere III (parada núm. 2), des del divendres al matí i fins diumenge a la tarda.

Durant aquest dies tenim diverses ofertes de promoció:

  • Llibre “Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània” de Josep Vicent Frechina per només 15€.
  • Si et subscrius a la revista per 15€ (2 números inclòs enviament”), et regalem el llibre.

Us hi esperem!

Articles relacionats