ACTUALITAT

PRESENTACIÓ DE LA NOVA SECCIÓ DE BOTIGUES DE DISCOS HISTÒRIQUES A VIC

A partir del número 39, CARAMELLA ha estrenat una nova secció dedicada a les botigues històriques de discos. Com expressem en la introducció de l’article, es tracta de la reivindació d’aquests espais, que fent front a les grans superfícies i a les noves formes d’escolar música, resisteixen en els carrers de diferents punts del país. Són botigues petites, que sobreviuen com a comerç especialitzat de proximitat i on les relacions personals tenen tant importància com el fons de catàleg.

Estrenem la secció entrevistant a Miquel Noguera, al capdavant de la botiga de discos Martulina Divina a Vic (Osona) i perquè sigui una estrena com cal, i com a teló de fons del Mercat de Música Viva de Vic que se celebra a la ciutat del 13 al 16 de setembre, us convidem a acompanyar-nos durant Vermut Musical i presentació del número 39 de la revista que tindrà lloc el dissabte 15 de setembre a les 12 del migdia a la mateixa botiga, ubicada al carrer de Sant Antoni, 11 de Vic.

Presentarà l’acte, Aleix Cardona, membre del consell de redacció de la revista i ens acompanyaran el mateix Miquel Noguera i Josep Vicent Frechina, coordinador de CARAMELLA.

Organitza: CARAMELLA i Martulina Divina Discos

Articles relacionats