ARTICLES

ENTREVISTA A JUAN MARI BELTRAN
Músic i director d’Herri Musikaren Txokoa, a Oiartzun (País Basc)
Per Toni Strubell
CARAMELLA 17 – AMB ALTRA VEU

Com et definiries?

Hi ha gent que em diu estudiós, d’altres escriptor, professor de música –porto vint-i-dos anys entre el conservatori d’Hernani i una ikastola–, compositor, investigador o col·leccionista d’instruments. Però jo sóc bàsicament músic. És el que ho resumeix tot. Jo crec que no podria ser una sola d’aquestes coses perquè aniria com coix. És una mica absurd imaginar-nos un professor de música que no fos músic… Al bon músic, li ha d’encantar fer de tot pel que fa a la música. A nosaltres ens acaben de trucar per tocar fados amb Marisa, i hi anirem encantats.

De qui et sents hereu?

Bé, jo crec que, com a molt, puc dir de qui m’agradaria sentir-me hereu.

Per continuar llegint l’article, descarregueu-vos el PDF adjunt.

icona_pdf
Articles relacionats