ARTICLES
XÒ FRED NO VAL RE
Cuina tradicional amb tocs d’autor
Per August Garcia
CARAMELLA 20 – TOCADORS I SONADORS
És un capvespre humit i fred de primers d’octubre. Com si enfiléssim el camí del Bulli, segueixo el Cesc Alexandri, que em porta a Can Periques, una masia del terme de Marata (Vallès Oriental). No és un restaurant tan estrellat com aquell però… Déu n’hi dó del que s’hi cuina! Mentre esperem fora la casa que arribin els altres «xefs», veiem com al fons espeteguen els llamps d’una tempesta que fa poc ha caigut per aquests verals. Fa una rasca que comença a entomir-nos. Aviat arriba un altre cotxe, és la Montse, la trombonista i única dona d’aquest grup. Mig a les fosques ens saludem: «—I el Jordi? –l’amo de la casa–, què no ha arribat encara?» Ara arriba en Pere, el flabiolaire, i pregunta el mateix. Més presentacions cegues.
Per continuar llegint l’article, descarregueu-vos el PDF adjunt.