ARTICLES

V Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori

Els dies 29 i 30 de juny se celebrarà a Móra la Nova la V Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori, que marcarà l’inici de la celebració dels 15 anys de constitució de l’Institut Ramon Muntaner.

La jornada té com a objectiu posar en valor, la recerca, publicacions, activitats i projectes dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal del conjunt dels territoris de parla catalana. Pretén mostrar la diversitat de iniciatives i recerques i d’àmbits temàtics i perspectives abordats. Al mateix temps, es vol convertir en un espai per a compartir idees i generar-ne de noves, a partir de la presentació de projectes que han comptat o que compten en la majoria de casos amb el suport econòmic de les convocatòries de l’Institut Ramon Muntaner.

D’aquesta manera, durant aquests dos dies es duran a terme a Móra la Nova diferents presentacions d’exposicions, publicacions i projectes dutes a terme pels centres d’estudis de parla catalana, que seran de lliure accés per a tothom que hi vulgui assistir.

A més, el divendres 29 de juny a la nit, es representarà l’espectacle literari “Com mos tornem. Recital xaró de poesies d’abans (dites com abans)”, amb la inefable perruquera rapsoda Isabel Castro de la companyia Bubulina teatre, al Casal Municipal de Móra la Nova. El cost de l’entrada serà un donatiu de 5 € a favor d’Amics de la Gent Gran de Móra la Nova.

Trobareu el programa complet de la jornada al document adjunt a l’enllaç http://www.irmu.org/news/2161

Articles relacionats